Servicedesk medewerker met ICT kennis

Solliciteer nu

Servicedesk medewerker met ICT kennis

FULL-TIME · AMSTELVEEN

Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een snelgroeiende organisatie? Wil je graag een bijdrage leveren aan een efficiëntere & betere gezondheidszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De organisatie

Ksyos is de grootste digitale zorginstelling van Nederland met meer dan 6.000 huisartsen, 3.000 medisch specialisten en 3.000 paramedici. Elke dag brengt Ksyos specialistische zorg bij ruim 1.500 patiënten. Zonder wachttijd, dicht bij huis, snel en voor een eerlijke prijs. Ksyos is onder meer actief in dermatologie, pulmonologie, cardiologie, oogheelkunde en GGZ. Lees meer over hoe Ksyos de zorg slimmer, beter en vooral menselijker maakt op https://ksyos.org.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het eerste contact met zorgverleners en patiënten bij alle mogelijke vragen of problemen. Daarnaast ben jij de go-to persoon voor alle kantoor gerelateerde ICT vragen en verzoeken. Je hebt als doel het leveren van effectieve en servicegerichte ondersteuning en advies bij onze 1e-lijns helpdesk voor onze medewerkers, zorgverleners en klanten. Service en gastvrijheid staan bij jou hoog in het vaandel en haalt je motivatie uit de tevredenheid van onze medewerkers en klanten.

Met jouw ICT kennis ben je in staat om ‘simpele’ computerconfiguratie werkzaamheden uit te voeren (o.a. ISO’s installeren, harde schijf encryptie instellen en outlook configureren). In geval van een storing aan een van onze systemen kan jij moeiteloos aan onze externe (of interne) leveranciers uitleggen wat er fout gaat. Complexere vraagstukken zet je intern door naar de juiste personen. Alle contactmomenten noteer je zorgvuldig in het registratiesysteem. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van accountmanagers bij diverse werkzaamheden.

Het profiel

• Minimaal een afgeronde MBO - opleiding, richting ICT/service

• Ervaring met kantoor systeembeheer, configuratiewerkzaamheden

• Goede communicatieve en sociale vaardigheden, enthousiaste persoonlijkheid

• Goede beheersing van de Nederlandse taal

• Oplossingsgericht, flexibel, zelfstandig, gastvrij en nauwkeurig

• Kennis en ervaring met MS Windows, Office en Outlook

• Affiniteit met zorg is een pre

• Woonachtig in de omgeving Amstelveen/Amsterdam

Werksfeer

KSYOS TeleMedisch Centrum is een kleine, snelgroeiende organisatie met enthousiaste en jonge mensen. We delen ervaring en ambitie in een plezierige en betrokken werkomgeving. Samen functioneren we als team, maar KSYOS erkent ook je unieke bijdrage als individuele medewerker. Je opereert in een dynamische en uitdagende markt; dit vertaalt zich in je werkzaamheden en de instelling van je collega’s. Wij bieden:

• een fulltime positie

• volop ontwikkelingsmogelijkheden

• salarisindicatie: € 1.750 tot € 2.400 (afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau)

Geïnteresseerd?

Voor vragen kun je contact opnemen met Hanne Veraart via h.veraart@ksyos.org of 020600060 . Solliciteer via de website of stuur een e-mail met motivatie en CV aan: h.veraart@KSYOS.org